Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikalens tre delar, om det är en bra musikal!

Bra Story!
Bra Dans!
Bra Musik eller sång!
Det är vad som gör en god musikal!




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger
Publicerad 2018-05-01 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim