Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte än

Solen tränger sig igenom täta gardiner
Så starkt ljussken älskade

Du ligger med ryggen emot
Andas medan ljuset kräver sin uppmärksamhet

Jag saknar dig
Fast du är här
Bara det är konstigt

Vi når inte varandra
Inte än iallafall




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-01 16:24



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Saknar dig......................
inte än i ........................
Fina formuleringar som både beskriver hopp och förtvivlan.
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson