Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Vinglar lite i livet!

Allt som berör skrivaren så trött

Vinglar lite i livet inget är ju givet

 

Transparent i ståendes stund

Intresset blir vad det blir

 

Ljudande inom med klagosång

Orkar orkar inte? Det är den stora frågan!

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-02

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-02 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vila i steget, stanna, andas, känn. Tvekan kan vara ett tillfälle att stanna upp och hitta rätt. En mänsklig och talande text.
2018-05-13

  StinaJ VIP
Igenkännande text.
2018-05-03

  Blomma-Stjärna VIP
en bra dålig dag, en sådan som kan vara bra för att lyssna till vad som finns bakom klagosången!
2018-05-02

  DavidM VIP
Många fångade känslor på få rader, väl skriftat.
2018-05-02

  Maria Sundelin VIP
Livets gång
2018-05-02

  WyS VIP
Känns igen!
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Tror att många av oss känner igen sig i texten!
2018-05-02

    ej medlem längre
Ibland måste man bara lägga sig platt och andas!
2018-05-02

  Feliaxel VIP
Livet går upp och ner
2018-05-02

  ULJO
Alla kan vi känna så tidvis. Bra skrivet
2018-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Vad är en skriftare?
Skriftställare känner jag till. Jan Murdal t ex. Skribenter likaså.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin