Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google OBS! Innehåller Nakenhet :)


Körsbärsblom och klöver!

Ska vi plocka körsbär i trädgården du och jag?

Vill du ligga här bredvid på blomster beströdd matta?

 

 Kom in i min famn, känn hur hjärtat slår

Låt oss berusa oss för en liten stund

 

Kyss mig nära kyss mig djupt

 Vi älskar till doften av körsbärsblom och klöver

 

Vila på min arm, jag kan känna värmen från din barm

Känslan tonar åter upp låt oss dansa hett igen

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-02

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 474 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-02 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en kärleksvisa...
2018-05-13

  KattenKin VIP
Kärleken är som en körsbärsträdgård när den är som bäst.
2018-05-07

    Dan Myrbeck
Het o fin skildring!
2018-05-04

  StinaJ VIP
Så fin och vacker kärlekspoesi.
2018-05-03

  Alysse VIP
Såsom en ljuvlig kärleksbukett
smyckar dina vackra känslofyllda ord
denna varma dikt
2018-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
varm och skön text!
2018-05-02

  DavidM VIP
Körsbärsträd och närhet, en fin kombination.
2018-05-02

  Rise Little One
Fin beskrivning om kärleken!
2018-05-02

    ej medlem längre
En text att tycka om...och det gör jag...mycket!
2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Där kärleken är!
2018-05-02

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
Gillar dom
2018-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Just det, den gamla schlagern. Oförglömlig.

Kommer även att tänka på "Crimson & Clover" (Tommy James & The Shondells)
2018-05-02

  ULJO
Gillas
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin