Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Färga kvällen

Blicka uppåt,

färga kvällen,
älskade vän,

livlinan,
det oförutsägbara livet,
det lyckligt tacksamma,
skrämmande hotfulla,
dödligt gapande,
gnager ständigt här

du finns alltid,
där runt månen,
älskade vän.

Färga kvällen,

det går inte stå stadigt på linan,

bryggan ovanför vattnet,
vackert svävar din bröllopsklädda ande där,

då, nu, och för all framtid,

färga kvällen,

älskade,
fantastiskt underbara,
unika,
bästa vän,

färga kvällen,
i himlen nu,

du fattas mig på jorden,
våra minnen bevarar jag väl,
farväl,
älskade tvillingsjäl.



Tillägnad : Sandra Svantesson




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann