Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag tackar på förhand här och ej i mail att Du läst, blir glad och tacksam för värmande applåder, gensvarande i kommentarer och hedrande bokmärkning. Hjärta och allt gott till Dig. LoveShine /DS


DU VISSTE ... INTE?

DU VISSTE ... INTE?
 
_________♥___________________♥__________
DominiQue Nvc Costas foto.

DU VISSTE ... INTE?

Du skulle aldrig få veta
om de tysta som log mjukt
bakom Dina tårar

Du skulle aldrig ens ana
om hur de hela tiden vaggade Dig
varje natt, så fort Ditt sinne
lämnat kudden

Du skulle inte se
hur de mjukt bar varje lem i Din kropp
över vilda vatten som ville dränka
innan Din tid var ändad

Du skulle inte ens höra tonerna
bakom musiken som lovade mer än
vad sånger kan vittna om

Du skulle inte ens ana oss i mörkret
men så... gnistrar det till ...
genom stängda illusioner
och ...
Du tappar tvivel som ett barn
som kastar av sig alla kläder
för att dyka in i sommaren

Och alla de där som Du älskat
så möter Dig i en våg av kärlek
och Du behöver inte ens dö

För VI är ju här hela friden
tiden var en lögn -
alltet 
finns - som tystnaden i sången

© DominiQue

 

 



____________________________________
3 minuters Ordflöde till ___________________
© DominiQue NVC Costa
Bild från en Vedic Art tavla som kom till via magi; som
jag lekt lite med i olika filter i  Photoshop



Fri vers (Prosapoesi) av DominiQueen
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-02 21:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra text som väcker tankar och känslor!
2018-05-04

    ej medlem längre
En text som söker sig bortom, det som i mystikens värld är nära, den obegripliga trösten, smärtlindring när allt fram till sorgens nu är stumt och svart trots att man anar. Allt summers i sista strofen på ett välgörande sätt som: tystnaden i sången.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen