Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdesätt kvinnan


kvinnan bör ej enbart få vara den som väljer älskogspartner
kvinnan bör ej enbart få styra i hemmets dunkla vrå
kvinnan bör ej enbart få vara den som dyrkas, så

att när hanen åtittar henne, han drunknar i åtrå
att när hanen betänker henne, hon varandes i hela centrum
gärna i en passionerad ménage à trois

kvinnan bör ej utav mannen, og kvinnan, enbart få sättas främst
kvinnan bör ej i hemlighet avnjuta, våran tanke
bara kvinnan får som hon vill, blir allt bra

kvinnan bör även få framskjutas högst i samhällslivet
kvinnan bör även få preemineras i ekonomin,
icke bara mannens komst, utan även hennes, är primärt hennes

det faller sig helt naturligt
kvinnan bör sättas främst

vi bör åtrå henne så























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-03 00:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
Jajamensan, vi kvinnor ska ha all makt! En dag ska ni banne mig få se!
2018-07-06

  Night Soul Woman
Hm om jag ska försöka förstå vad jag läste:

Vem väljer?Inte bara du(hur var det förut?)

Varför känns hemmet som ett dunkelt vrå?(den som vet, vet.)

Varför pratas det om ömsesidigt beroende?

Ska man sätta i centrum den högsta njutningen?

En tvetydig tanke för mig:
"bara kvinnan får som hon vill, blir allt bra" Här kan man tänka att även men kan bli misshandlade i ett förhållande det är inte ofta man pratar om det...

hm skulle textens titel vara: Tungan på vågen? (Vad tycker du?)

"kvinnan bör ej i hemlighet avnjuta" Vad är det man kommer ihåg eller försöker undvika?

Sista raderna påminner tycker jag att man inte behöver känna sig ensam(fri från)för att kunna njuta av livet.

Tack för tankestunden Stevie



2018-06-16

    Sefarge VIP
Etnologen och
Kvinna besatthets
Mannen "Qvintus
S. Lando"har åter
Låtit orden tala i
sin vurm för sitt
Passionerade
ämneval¿ ?
;}
2018-05-03

  Öknens Ros VIP
man som kvinna, vi borde värdesätta varandra, men inte det som vanhedrar människor.
2018-05-03

  objekt3
professorinna
2018-05-03

  Flisan
Vart kommer dessa tankar ifrån?


2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP