Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskvingen!

När ett himmelskt ljus visar sig på vingen!
Jag har aldrig varit med om det, men jag kan tänka mig det!
Som min släkting Carl Jonas Love Almquist en gång döpte en av sina böcker till; Fria fantasier!




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-03 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim