Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre mil

Vägskada tre mil
Visst var det så
Tre mil sen stod där en skylt
vägskada tre mil
Nu har vi parkerat
Vi ska ut på stråk
Ut på kalhyggena
Vi letar skogen
Måtte den finnas kvar
Som vi hört talas om den
Den där skogen




Fri vers av Patrik M
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-04 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M