Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKULLE VISSNA DÅ

 

Oron

äter

fräter

 

din röst

som varje dag

var min

 

har tystnat

 

tänk om

du är borta

utan mig

 

rädd för aningar

besannade

 

får inte vara så

 

får inte ...

 

jag skulle vissna då

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-05-04 16:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så sorgliga ord...de berör...
2018-05-12

    ej medlem längre
Underbart vackert..
2018-05-12

    ej medlem längre
Fint och känsligt framfört. Om det var din verklighet du beskrev så hoppas jag att oron var utan grund.
2018-05-05

  Fem hjärtan VIP
Dina ord berör på djupet!
2018-05-04

    ej medlem längre
När rädslan förlamar förnuftet står tiden stilla.
2018-05-04

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlad oro och rädsla för att gemenskapens band skall brista och därmed bli ensam kvar!
2018-05-04

  Öknens Ros VIP
berörande, en rädsla att förlora något värdefullt.
2018-05-04

  Feliaxel VIP
Berörande ord
2018-05-04

  DavidM VIP
Banden mellan människor, kraftfullt och berörande framfört.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP