Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Destruktivitet är som en parentes, DEN kan betyda mycket!


Anarchy world, Not in the Uk!

Döda ting!

Döda dem redan döda!
Ta isär, krossa, och du har essensen!
Det som en gång var!

Varför vara destruktiv?
För att PÅVISA det som en gång var!
Det som ledde fram till helheten, kanske den fina...
(Saken)
Vad vet jag?
För att visa, att det en gång var!
För att det är så viktigt!
Kanske inte bara helheten, fastän den också är viktig!
Samlade bitar av vad som en gång var, och det som blir!
Försökte föra ihop det som var krossat, kanske det som var iturivet, men i vissa fall gick det, (givetvis med varierande resultat, kanske att några ärr syntes, om man rev itu en tröja till exempel, för att sedan få sy ihop den igen, kanske merarbete? Kanske kreativitet? Kanske ...
En djupare historia?)




Bunden vers av Mim
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-05 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim