Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel

 

Du fick mig att flyga

Och sen att kraschlanda  

 

Men en skadad fågel

Är fortfarande en fågel




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-05 13:44



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
En emu eller kalkon om du vill räknas som fåglar men de har aldrig kunnat flyga.
2018-05-05

    Sefarge VIP
Så sant!
Även en Emu
är en fågel
Med en häst-
spark till tars!
:}

2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP