Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringside

Ilskan jag känner
Slår som en blixt genom klar himmel
Orden jag hör är droppen
Över en för länge sedan full bägare
Kärleken slår som en knuten näve
Rakt i solar plexus

Sorgen är ett faktum
I torra
Svarta ögon

Panikångesten kramar hårt
Där i hjärtat sitter gråten

Genom livet går tankarna
Målar fan på väggen
Stort och mörkt

Var ligger sanningen?
Är vilse i verkligheten

Min verklighet

Har nog aldrig så där på riktigt
Förstått

Din








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-05 20:21



Bookmark and Share


  Viksten
Vackert om problem som jag
delar med dig
2018-05-05

  aol
Varje verklighet äger var och en och din här är bara så vackert
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish