Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankarna är du mitt knull

Drunknar i skenet av tända stearinljus
Och ett glas ljuvligt rött

I min fantasi
Hör jag dig viska
Runda
Tändande
Ord

Känner dina händer
Mot min väntande
O så längtande kropp

Öppnar mina sinnen
Låter dig

Krama mina bröst
Kyssa mina lår
Finna mitt innersta

Du tystar mina skrik av lusta
I mjuka kyssar
Biter mig lätt i halsen

Tränger djupt in
Når punkter av himlen inom

Stönar
Åtrår

I ett hårt
Knull
Av kärlek





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-05 21:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
"Mjuka kyssar av kärlek " kan väl omformas till hårdhet
2018-07-21

    ej medlem längre

Nyckeln till alltets ljuvlighet är
sinnrikt kodad, du fann den i din
dröm, det kan hända ibland.

Fint skrivet om behovet av närhet
och den åtrå som slår sina klor i
i våra arma kroppar ibland.

Kram på dig







2018-05-07

  aol
Njuter härligt,
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish