Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamtid



behöver
ensamtid...

självreflektionens
klara glas
putsat och klart

möter dig
leende igen




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-05 21:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, det är klart viktigt med
ensamtid!
2018-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om ovärderlig egentid!
2018-05-07

    ej medlem längre
Att först möta sig själv och sen vara öppen för andra....
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP