Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspective



whats wrong with us?
a busy ant
calming me down




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-05 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra frågeställning!
2018-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP