Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en jobbsituation


Är det du

Är det du
Som ler samtidigt som du är iskall
Är det verkligen du

Var det vi
En liten grupp i samförstånd
Där jag från början var ratad

Var det du
Som kunde låtit bli att le
Och kunde talat ärligt istället

Ja det var du
Fast jag vet inte längre vem du är




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-06 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson