Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider

Tanken på livet

En frisk vinterdag

Tanken på lyckan

En solig hösteftermiddag

Tanken på en sjukhussäng

En kylig vårmorgon

Tanken på döden

En varm sommarkväll







Fri vers (Fri form) av LuukadeLuuna
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-05-06 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv ogillar jag höst och vinter.

2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LuukadeLuuna
LuukadeLuuna