Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag avskyr

En sjukhussäng som gnisslar
En människa som slår
En grå himmel på ens födelsedag
Ett sista fotografi
En vän som blir ovän

Ja, alla är de saker jag avskyr

Ett brev som aldrig kom fram
En katt som gått vilse
En sömnlös natt
Tidsskillnad
Spilld mjölk

Listan är lång
På saker jag inte tycker om

Jag skulle kunna skriva 100 saker
Men det gör jag inte
För jag vet att det alltid finns fler
Saker att tycka om




Fri vers (Fri form) av LuukadeLuuna
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 19:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Folk som inte svarar på kommentarer...
Folk som tittat på meningslösa tv-program som sport, "Paradise Hotel", "Robinson" och annat trams.
Folk som firar jul.
Folk som gillar vintern.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LuukadeLuuna
LuukadeLuuna