Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strax innan en flytt, den speciella Pärmen!

Jag har flyttat så mycket med familjen, Kärnfamiljen, Mamma, Pappa, Barn , Barn, Barn och Jag, som på den tiden också var ett barn, (Mer en tonåring minns jag)!
Det jag minns från alla gånger vi flyttat är...
Jag minns en gång, när jag hade hela lågstadiet i en pärm, en svart sådan, Fröken hade under lågstadiet sagt att man fick klistra på vad man ville på den där pärmen, så det skulle kanske piffa till det lite extra! Och jag hade försökt göra en cykelhjälm, jag tyckte inte att jag lyckades speciellt bra, men sedan ovanpå alltihopa( Hjälmen) Klistrade jag en massa glitter!
Nu när jag om några månader ska fylla trettiotre, minns jag PÄRMEN, med glädje, men också med en stor saknad!
Vad bestod minnet av?
Det var inte bara själva pärmens utsida, som jag minns, och att den var fylld med sånger som vi i klassen haft på musiklektionerna! Nä, det var hur mamma frågade mig, är du säker på att du inte ska ha kvar den?Och jag svarade, jag är säker! Och den slängdes, strax innan ytterligare en flytt!




Bunden vers av Mim
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-07 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim