Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trastens hemliga liv

Allting är inte alltid som man tror
trasten han levde ett dubbelliv
Ena dagen med familj,syster ock bror
andra dagar svävade han ut
bort från tjatig fru och barnens kiv

Han tänkte,om man blev miljonär
då behövde man ju inte vara kär
Bara betala familjen och sen leva livet
och det som händer sen
skulle i stjärnorna vara skrivet

Pengar som sedan hans liv styr
ja det riskerar nog att gå överstyr
livet blir inte lätt att hantera
När abstinensen säger mera mera

Det kan bli platt fall en vacker dag
Och han får då lära sig en läxa hoppas jag




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-07 13:01



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Tankeväckande text. Allt är inte guld som glimmar.
2018-05-09

    Sefarge VIP
Kon- trast
Fullt skrivet!
Såsom i
människans
Värld!
:}
2018-05-07

  Solstrale VIP
Det var en trevlig liten saga, om hur pengar kan en jaga, sedan plötsligt pengarna beklaga...
2018-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En text, som väcker tankar. Sådant händer i verkliga livet. Bra skrivet
2018-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text, dubbelbottnad så vitt jag förstår!
2018-05-07

  ULJO
Den där trasten behöver nog inse att livet inte bara är en dans på rosor. Han behöver växa upp och ta sitt ansvar. Roligt skrivet. Som taget ur verkliga livet.
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP