Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting att skriva om! Vad var det du skrev om?

Jag var så glad åt att ha duschat! Inte för att det var en vanlig dag, där duschandet hör till vardagslivets ritualer, eller rutiner, om man så vill!
Nej, idag var det varmt! Hade duschat kallt, så lite av kylan fanns i håret och kroppen kvar! Jag torkar mig så gott det går, men använder bara handduk, till kropp och hår! Men då jag har Tjockt hår, blir håret aldrig riktigt torrt, men en hårknut i nacken fixar det mesta! Och för att göra en historia lång, för att komma till själva budskapet, så kom en kvinna, en sorts bekantskap, kan man säga, och sa idag till mig, när HON hade beklagat sig över värmen, efter att jag sagt att det var skönt att jag tagit en dusch på morgonen, då man blir lite svalare än annars! Hon sa, att jag kommer att svettas så mycket idag , att jag önskade att jag inte hade tagit den där duschen, för att jag fick göra om det, för att jag svettades så mycket! Men , visst jag var lite uttorkad på grund av värmen, men jag svettades inte så mycket som hon sa, Jag låter inte hennes Dravel påverka mig, men den gav mig en ide`, någonting att skriva om!




Bunden vers av Mim
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-07 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim