Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårflod

 

Vårens doft i körsbärsblom

våra sinnen öpnnas

i ett moln av knoppar

 

Naturen börjar leva

vi tar emot skönheten

när vi låter ögonen skåda

 

Allt det vackra som väcks

i vatten som vaknar

efter lång vintervila

 

Porlar in med glädje

förunderliga ting

virvlar i strida strömmar

 

Våra hjärtan så ömma

känner tingens kraft

när vi tar emot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-07 22:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nu är njutningens tid...underbart...
2018-05-12

  Lars Hedlin
Underbart skrivit :)
2018-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens positiva inverkan!
2018-05-09

  Solstrale VIP
Primavera vibrera dina ord och känsla känns mera,, mera,, mera,, av detta sköna gröna
2018-05-08

  ULJO
Ger en fantstiskt vårkänsla. tack
2018-05-08

  Feliaxel VIP
Våren ger nytt liv åt vår natur
Din dikt ger mig vackra bilder
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP