Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historien upprepar sig


Som liten tillverkade
jag en klippdocka
Laura hette hon
Jag älskade det namnet
så mjukt skönt i skrivstil

Idag, mitt 2-åriga barnbarn
min älskade Laura
De enda Laurorna
jag nånsin känt
imorgon ska vi tillverka...

( L)aura of Love




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-08 22:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och känslofull text!
2018-05-10

  Blomma-Stjärna VIP
kärleksfullt och underbart - minne och nu och framtid
2018-05-09

    ej medlem längre
Vilken underbar liten text - den når ända in i hjärtat.
2018-05-09

  morgonstjärna VIP
fint
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om det som varit, det som är och det som skall bli!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP