Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kravla i stoftet, för att "pleasa" din långsinthet!


Kravla i stoftet

Nu har jag bett om ursäkt, nu slösar jag inte mer energi på dig, kan inte du förlåta, så är det din förlust! Jag är en fantastisk människa, kan inte du förstå det? Jag tänker inte kravla i stoftet för din skull, för att så kallat please you!




Bunden vers av Mim
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-09 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim