Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pollinera världen med några Vackra och glädjefulla ord!

Måste sprida! Måste pollinera världen med några vackra och glädjefulla ord!

Så snart du kommer ihåg det, när som helst på dagen, säg; "Jag är Glädje", säg det hundratals gånger om du vill. Säg det ofta, men säg det mycket, mycket långsamt och betona varje ord lika starkt.




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-09 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim