Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tro inte livet har glömt dig


Trots oväder trots åska

Själen dog nästan

Trots oväder trots åska

Livet laddas om

 




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-09 09:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket klokhet i dina ord och en mycket vacker bild!
2018-07-05

  Janina Kaminska
Så mycket visdom i tre rader
. Bokmärker
2018-05-12

  Öknens Ros VIP
Energi som är förnybar.
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om livskraft!
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP