Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snäcka



Som en fjäril vingad
Svagt rosa
Pärlsmyckad
Med liten knopp
Daggvåt så där
Emellanåt
Sälta
Som ur ett hav
En stigande sav
Mjukt fingrande
Till ljuv kåthet
En skattgömma
Att njuta




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-09 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish