Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Kom hjärtat... Kom


Jag darrar
Det är djupt
Där blickarna möts

Det går vågor
Höga av lust

Genomströmmar
Fuktar
Härdar

Och känslan

Obeskrivlig

Helt underbart
Explosiv




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-09 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish