Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfull




Du smakar
Upphetsad

Ser en botten
I din blick

Den stannar hela min värld

Pirrar längs ryggraden

Värmer

Andetagen hettar
Mot låren

Skötet
Är ditt
Tempel

Så som du är min dyrkan




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-09 19:23



Bookmark and Share


  aol
Underbart hett njutningsfullt,
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish