Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realtidsminne!

Det var som att jag befann mig i den gamla lanthandeln, som inte var större än en bunker, igen! Många prylar fanns det, på liten yta! Jag vet att jag befann mig i lanthandeln då och då, när jag var mellan nio och tio år! Kanske befann jag mig där oftare, än jag minns? Kanske är det kanske därför jag minns detta minne, denna Lokal! Fylls med varma känslor angående minnet, som minnet hittat åt mig, eller Gud!




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger
Publicerad 2018-05-10 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim