Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varma mackor, heta känslor!

Det finns något som heter Varma mackor!
Om de skulle heta Varma känslor, eller om man ska hotta upp det lite? Heta känslor! Vill du ha några heta känslor idag frågar man!
Om det inte ska bli konstigt, får man kanske fråga sin Älskling, och det blir som taget ur en film;
-Vill du ha heta känslor idag Älskling?
(Innan innebörden förståtts)

-Det vill jag alltid ha för dig Älskling!
-Men jag syftade på vardagsmat, som Varma mackor, alltså heta känslor?
-Jaså, du menar så?




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-10 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim