Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsonat

 

 

 

 

Å, du trötta

Och nu -

så vissnande höst

Låt mig bara,

En endaste

Sista gång få se -

Dina hissnande

Och klarblå ögon -

Innan du så rofyllt

Lägger dig till vila




Fri vers av Densen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-10 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP