Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytänkt

 

 

Nya idéer och tankar vill man ha

Hur får man det?

Genom att sluta tänka 

Tills tankarna börjar komma av sig själva?

Hur slutar man tänka?

Tänker man sig bort?

Eller fram?

...

Inga nya idéer och tankar vill man ha 

...

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 12:41



Bookmark and Share


  sotlugg
i samspråk med andra
2018-05-11

  Gunnar Hilén VIP
Om tankar är tyst tal så får man bli mutist !
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP