Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiende Nr1

________________________

Mörka ruiner

ta på din skottsäkra väst

titta dig om axeln

fienden finns där du minst anar

 

Vänd dig om igen

där ser du ännu en

titta djupt in i ögonen och säg

spegel spegel på väggen

 

Vem där?

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-11 04:10



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ja, det är väl inte helt ovanligt att man ibland är sin egen värsta fiende. Att se och inse det är väl en bra början till en förändring!

2018-05-14

  ULJO
Som taget ur en strof i en saga
2018-05-12

  Maria Sundelin VIP
Intressant vinkling
Kramar
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP