Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Propsbacken!

Proppskåpet, (Om någon hörde fel?)
Propsbacken, (Vem ska Propsa på mig en lägenhet?)
Propsbacken(Var är backen?)
Propsbacken är ett nytt område! Byggt på ett gammalt område! Nya lägenhetshus på ett gammalt område, skulle jag sammanfatta det som .
-Läget?
-Jo, Tack bra!
-Jag menar, beskriv läget för publiken, som ska se på lägenhetshuset(Man gör alltid reklam för hus, innan de säljs, hyresmarknaden... Inte så mycket reklam, bara en allmän visning för Propsbacken nu eftersom det är nybyggt och hyresföretaget som äger huset hoppas få till mer än besökare, Permanenta Gäster, Årsgäster, som betalar för sig)
-Det ligger i lilla Bergkvara, det är åtta lägenheter, tre:or allihopa! Utifrån är det vitt, så jag antar att de inuti satsat på ljusa färger.Det ligger nära havet (Betydligt närmre än min lägenhet, som ligger en kvart/tjugo minuter från havet)
Det enda minuset skulle jag säga, är att det ligger vid en väg, väldigt nära!
-Är det någon grönska på området, med tanke på namnet som de valt på Området?
-Nej, faktiskt inte!
Men om du var där, den 10:e Maj 2018, och tittade på Propsbackens lägenhet (Det var visning då, samtidigt som Bergvaradagen var i full gång) , Så vet du hur det såg ut inuti den lägenhet som visades! Då är mina antaganden om interiör, totalt onödiga, om de inte bekräftar vad du såg? Var det en slump, att lägenheten visades just på Bergkvaradagen, när mycket folk var i rörelse? Jag tror inte på slumpen, så det var nog aningen planerat, den där Slumpen!




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim