Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Markbrunn i Maj

Du var isberget,
vi andra svarta korpar,
ohörbart kvittrade vi med stängda munnar ,
men du vet,
jag kan inte stänga min helt,
jag försökte inte ens,
det gjorde inte någonting alls,
för,
den där dagen var din,
du log,

jag är fortfarande en korp med vita ben.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 270 gånger
Publicerad 2018-05-11 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann