Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Splittrade fjärilar

Du missbrukar tabletter,
jag gråter,
utbrända nätter,

du lever inte på jorden,
du sover i den,

jag frågar Gud,
vad är meningen med detta,
jag hör inte något svar,
förstår inte varför, eller hur

jag känner mig instängd bland betong,
med trånga rötter runt mina lungor,

jag förstår inte varför jag ritar fjärilar,
när du slutat att andas,


jag frågar Gud,
vad är meningen med detta,
jag hör inte något svar,
förstår inte varför, eller hur,
men jag känner,
han fanns där då,
han är här nu,

vi små tunna fjärilar,
lämnar när det är dags,

jag förstår bara inte,
varför jag ritar fjärilar när du slutat att andas.







Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann