Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Angelica

Världen stannar när hon susar förbi,
på en sekund,
vill jag bara vara där,
längst fram,
där hon alltid hamnar.

Jag glömmer bort att världen inte bara består
av " min sort",
i tankarna har jag redan svävat bort.

Jag minns hennes läppar mot min mun,
inte smaken,
men,
det var någonting,
hon fastnade i tankarna hos mig,

hon erbjöd mig,
en andra gång,
jag svarade nej,
förstod inte förrän efteråt att det var en chans,
en andra,
som jag lät glida förbi,

jag förstår inte varför jag satt kvar, bredvid clownen,
som egentligen inte ens skrattade åt mina skämt.






Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann