Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ljusblå känslors reglering

Jag dansar i terapi nu,
för du vet,
jag har aldrig varit som du,
jag är inte särskilt ledsen över det,
inte idag, inte nu.

I ett ljusblått rum med gula månar,
reglerar jag känslor.

Jag vet inte,
jag vet just ingenting,
inte idag, inte nu.

Alkoholsmak mot tunga och läppar,
en spark,
ett handslag,
mot en toalettvägg,
jag undrar, idag, alltid,
vem är jag,
vem är du?

Jag dansar i ljusblå terapi,
alltid,
och aldrig,
aldrig vill jag bli som du.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann