Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhetsrecept



tusenskönor
i min lunchsallad
känner mig vacker




Bunden vers (Haiku) av lila fjäderblomman VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-11 23:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fyndigt och härligt skriftat!
2018-05-21

  morgonstjärna VIP
så underbart skrivet
skönheten sprider sig.
2018-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbart glädjefull Haiku!

2018-05-13

  Blomma-Stjärna VIP
ett vackert recept - tack!!
2018-05-12

    ej medlem längre
Så många bilder dina ord föder...tack för en skönhetsupplevelse.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP