Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Jag vill resa över ditt vatten

Jag vill resa över ditt vatten
känna kvällsbrisen över min hud
färdas utan mål
Andas lätt som sommarlindens tunna löv
i solnedgångens sista timma...
Driva över tidens hav
i oresonlig närhet
till vårt liv...

Segellös på öppet vatten
styr jag tidlöst igenom natten,
dina ögon brinner som lanternor
under hela himlens heta sjärnor.
du o jag
o vattets speglingar
är alltet i sig.




Prosa av Jaramald VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP