Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alltid finns ett gömt ljust hål bland det svarta


BORTGLÖMD!

Aldrig trodde han att hon skulle glömma bort honom

Han gjort allt han kunde för att inte hon glömmer honom

Men

Glömde helt  han att han gjort allt hemskt så att inte hon kunde glömma hur hemskt han var

Han var så ond

Så ond

så att hon inte kunde gå vidare i livet

Åren gick

Alla som hon känner gick vidare i sitt liv utom hon

 

Medan såret är kvar öppet

Medan hon redan kan tänka ljust

Medan hon avgjorde hur hon skall kasta all otäck  bakom sig

kom han igen med sin  jäkla kod “JAG ÄLSKAR DIG”

Koden som han kunde utantill för att fånga hennes hjärta

och andras

 

Men inte nu längre

“NEJ” sa hon

Inte en gång till

   Mitt hjärta har nyss ljusnat

Inget kan göra det till mörkt igen

Och såret har nyss läkt

Inget kan öppna det igen

 

rädslan  har nyss torkats 

Plockat upp och kastat den bort långt där i historiens soptunnan

Där bäst hör den hemma

Ersatts på modläget

 

Dina charmiga, tjusiga, vackra, snygga, underbara, härliga, läckra ord går inte nu att tro på

Efter alla dessa år av elände

“tack vare dig”

NEJ TACK PÅ NYTT

 

Den där heliga platsen som vi brukade sitta på

Passar inte för “OSS”

Den kommer passa  till min riktiga halva

Halvan som gör allt för att se mig lycklig

För mig nu är den satanisk plats

 

Hon går sin väg

Sin väg mot lyckan

Lyckan som väntar på henne

Lyckan som någon gång kommer hon få den

Hon kommer få den för allt hon ville av livet är lyckan

Lyckan som kommer snart på en vit häst

Hästen som varmt välkomnar henne

Välkomnar henne med en glädje låt

Glädjen som hon längtat efter  länge

 

Aldrig trodde han att hon skulle glömma bort honom

Men  hans beräkningar har svikit honom nu

Nu är han helt bortGLÖMD

Bortglömd genom vägen till den ljusa heliga framtiden

som öppnar dennes händer, omfamnar henne

Framtiden som har i sin turficka allt fint, trygghet, visshet

och framförallt självförtroende

Självförtroendet som hon missat genom åren då hon levt helt svart liv med den som barmhärtighet hittade inte vägen till hans hjärta.

Ge inte upp  när mörkret korsar ditt liv

Alltid finns ett gömt  ljust hål bland mörkret




Prosa av MALVAA VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-30 11:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om liv i förändring!
2018-07-01

  Öknens Ros VIP
En mörk historia med lyckligt slut, tycker om din text.
2018-06-30
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP