Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FIENTILGHET HAR INGA GRÄNSAR


ISKALL FIENTLIG

Fredligt går ankan

hastigt körs hon av fientlig

Iskall fientlighet

´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Tala inte om fientlighet

utan tala om vad/vem som ligger bakom!




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-28 11:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fientlighet är en negativ attityd
som bör brytas annars utvecklas det till en fördom!
2018-06-29

  Öknens Ros VIP
fientlighet handlar om okunskap.
2018-06-28
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP