Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passageraren

På tåget åker våren förbi mig
Vill sträcka ut mina armar och haka mig fast
Kliver av och känner mig ängslig och ensam
bland 100-tals och fler
Vajande dungar byts till hårda och kantiga ytor

I fotstegens takt hör jag hans ord:
Är det här meningen, så här det ska vara?
Till fötternas ekon, ser jag en skepnad
Hur jag speglas tom och grå




Fri vers (Fri form) av Simotek
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-12 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simotek