Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttmarknad på Moulin Rouge

jag blir bjuden på allt jag pekar på
av främlingshjärtan i Montemartre

Bonjour

skratten ekar
vinet ger mig roskinder
kärleken flödar
lägger hjärtat på parispulsen
erotiken
jag är en av de vackra kvinnorna nu
som ger andra livslust
okynne
jag är fri och älskad
fast inte som människa




Fri vers av glitterflicka
Läst 402 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-05-12 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mångbottnad text som, särskilt på slutet, andas ett mörker som inledningen inte antydde. Bra!
2018-05-16

  kerstin skriver VIP
jag tycker om din ton och rytm, sen är ju kvarteren runt montmartre helt oemotståndliga.
2018-05-12

  SatansSon VIP
en glädjeflicka klappade min kompis i häcken på rue pigalle.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka