Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTIMITET

 

Gömda

i varandra

 

osynliga

för världen

 

leker blickar

smeker bort

 

annat liv

som stör

 

händer dansar

eldig tango

 

över kropparnas

svettblanka golv

 

utforskar

det innersta

 

grannskapets

intimitet

 




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-05-23 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön närhet...
2018-05-26

  Blomma-Stjärna VIP
intim tango med eldiga steg - bravo!
2018-05-24

  Anya VIP
Tycker också om metaforen " kropparnas svettblanka golv"

Strålande.
2018-05-24

  M.Eta
”Gömda i varandra och osynliga för världen” så ska kärlek vara, ingen får störa stunden! Fint

2018-05-23

    ej medlem längre
Starkt sensuellt.. Gillas!!!!
2018-05-23

    ej medlem längre
Som en intim dans leker dina ord fram en känsla av närhet med intensitet!
2018-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärlek när den är som bäst!
2018-05-23

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2018-05-23

  DavidM VIP
Sensuella verser, "över kropparnas
svettblanka golv" är en angenäm skiss. Vackert skaldat.
2018-05-23

  ULJO
Käelek. Det finaste som finns
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP