Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett monster som du

Kryper nog,
fortfarande blödande,
under dina händer.

Flämtar,
tappar andan,
totalt livrädd,
ensam.

Dör mer och mer.

Minnesluckor,
stora,
tunga,
alltid gråtande.

Sekunder,
plågsamma,
alltid timmar.

Huvudvärks dansande veckor,
månader,
stendöda livslevande år.

Misshandlad,
våldtagen,
isolerad,
övervakad.

Söndermald.
Totalt överkörd.

Älskling,
pojkvän,
sambo,
allt annat än ett stöd,


Du stal min självkänsla,
mitt självförtroende,
mitt hjärta,
min själ,
min livslust,
du stal nästan mitt liv,
du misslyckades,
du får aldrig chansen igen,

jag är tacksam,
varje dag,
att jag slipper leva med ett monster som du.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-13 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann