Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Klumpen

Kaos, ångest,
ren panik,
utanpå så neutral, oberörd,
tror att jag ler.

Kaos, ångest,
ren panik,
själen kvävs i ångestfyllda skrik,
utanpå så neutral, oberörd,
tror att jag skrattar.

Kaos, ångest,
ren panik,
jag pratar om en framtid, så ljus,
så neutral, oberörd, tror ni,
inuti har jag fastnat i något destruktivt,
tror att jag orkar en stund till.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-14 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann