Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Dina händers smekningar
ger mig välbehag
Jag känner hur det pirrar till
I kroppen och jag längtar
efter mer och mer var dag

Jag flyger på sinnlighetens moln
långt bortom allt förnuft
Jag vill aldrig landa
bara fortsätta älska dig
Och andas kärlekens luft




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-15 09:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så livsbejakande, så härlig text
2018-05-22

  Lars Hedlin
Helt underbar! :)
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text i kärlekens namn!
2018-05-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekslycka, så fint beskriven med sinnliga ord.
2018-05-15

  Solstrale VIP
Bokmärkes och tas med i vad som slår an och ger mer... Verkligen fint skrivet! :)
2018-05-15

  StinaJ VIP
Vacker och sinnlig poesi. En hyllning till kärleken.
2018-05-15

  ULJO
Vilken underbar hyllning till kärleken och den lyckliga. Bokmärke
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP